Den kompletta
butiken

Vi på Pålles vill förse dig med kompletta butikslösningar, vilket är mycket mer än bara inredning. Vår kunniga personal kan hjälpa till med installationer och montering samt genomföra reparationer på det mesta från kassadiskar till kundvagnar. Vår produktsortimentet täcker entrésystem, butiksinredning, hyllinredning, kundkorgar/kundvagnar, kylar/frysar, kassor och allt där emellan. Mycket finns i vårt 6000 kvm stora lager och vi har även reservdelar till vissa produkter som utgått ur sortiment.

Din butiksidé är
vår affärsidé

Pålles ska leverera kompletta lösningar för handeln i Sverige och vara din samarbetspartner från planering till slutmontering. Det du inte reder ut reder vi in!

Det var en gång
i Tyringe

Pålles Butikskonsult AB grundades i Tyringe, norra Skåne, på 1990-talet av Paul ”Pålle” Persson. Sedan dess har företaget varit en servicepartner till detalj- och dagligvaruhandeln både med nya och begagnade produkter. Pålles Butikskonsult ägs sedan 2019 av Ballingslövs Företagspark och gick därmed in i en expansiv fas för att möta de ökande kraven från handel och butik. Idag finns våra lokaler i Hässleholm.

Finansieringslösning

Via Wasa Kredit erbjuder vi smidiga finansieringslösningar. Wasa Kredit är Länsförsäkringars erkända finansbolag som har lång erfarenhet inom många branscher med mottot att alltid vara snabba, enkla och personliga.

Webbproduktion: Lennandia Advertising

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.